torsdag 13. januar 2011

Sluttinnlegg !

Foto:
Jeg har lært mye i fotofaget. Alt fra kamerainnstillinger til komposisjon og photoshop. Jeg synes det har vært kjekt å lære om å ta bilder, for det er noe som jeg er ganske interessert i. Oppgavene vi fikk var godt tilpasset hva vi hadde lært og hva vi kunne fra før, så det var ikke var ikke for vanskelig, men heller ikke for lett.

Blogg:
Denne bloggen er den første bloggen jeg har hatt, og har derfor lært alt jeg kan om blogging i dette faget. Selv er jeg ikke så fan av å blogge, og synes det er vanskelig å få det til å se fint ut jeg skal skrive innlegg, men allikevel er det kjekt å vite hvordan det funker, og det er en lett måte å vise andre hva jeg gjør i dette faget.

Arbeidsmetoder:
Undervisningen i fotofaget har vært ganske bra, hvis vi har lært noe i timen har vi etterpå gått ut for å teste det ut, slik at vi lettere forstår. Vi har også vært på to ekskursjoner, som har var veldig kjekke, og oppgavene var fint varierte. Det jeg liker best med fotofaget er selvfølgelig å ta bildet, så jeg kunne tenkt meg at vi brukte mer tid på bilder og fotostudio. Det var også veldig kjekt å gå ned til skuret rett ved skolen å ta bilder der.
Tommel opp for fotofag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar